OKUL AİLE BİRLİĞİMİZ TARAFINDAN HER YIL DÜZENLENMEKTE OLAN GELENEKSEL PİLAV GÜNÜ BU YIL 21 ARALIK 2019 CUMARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Belediye Tansa Düğün Salonu'nda düzenlenen "Geleneksel Pilav Günü'nde" Cumhuriyet İlkokulu Okul Müdürü Hüseyin Ceylan, Müdür Yardımcısı Berna Balkan, Okul Aile Birliği Başkanı Nursel Karakoç, Başkan Yardımcısı Ülker Gizem Kaya, Muhasip Üye Nagihan Arı,  Üyeler Meltem Nizam ve Meral Bircan ile birlikte gelen öğrenci velilerini salonun girişinde karşıladılar.

Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği'nin ve Sınıf Temsilcisi Öğrenci Velilerinin evde kendi elleri ile hazırladığı Nohutlu Pirinç Pilavı, Tulumba Tatlısı ve diğer yiyecek ve içecekler kısa süre içerisinde satıldı.

Geleneksel Pilav Günü'ne yoğun ilgi olurken, yapılan satıştan elde edilecek gelirin okulun ihtiyaçları için kullanılacağı belirtildi.

Cumhuriyet İlkokulu Okul Müdürü Hüseyin Ceylan, yaptığı konuşmada; "Okul yönetimi olarak Okul Aile Birliğimizin kuruluş amaçlarını gerçekleştirebilmesi için onlarla beraber uyumlu bir ekip çalışması yürütmekteyiz. Sizlerin de desteğiyle öğrencilerimizin daha modern, temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim öğretimlerini sürdürebilmeleri için bu tür etkinlik ve organizasyonları yapmaya devam edeceğiz. Bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde katkılarını esirgemeyen Babaeski Belediyesi'ne,  işyerlerimize ve değerli esnafımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Nursel Karakoç ise; "Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği olarak okul yönetimi, öğretmenlerimiz ve velilerimizi böyle bir organizasyonla bir araya getirerek aramızdaki iletişimi güçlendirmeyi, bu beraberliğin verdiği güvenle okulumuz adına maddi, manevi destekler elde etmeyi amaçladık. En değerli varlığımız olan çocuklarımızın bu çatı altında daha mutlu, daha huzurlu ve daha başarılı olmaları için üzerimize düşen görev ve sorumlulukları hakkıyla yerine getirmeliyiz" dedi.

Okul yararına çeşitli hediye çekilişlerinin de yapıldığı "Geleneksel Pilav Günü" etkinliği, danslar eşliğinde devam etti.

26.12.2019 337

26-12-201926-12-201926-12-201926-12-201926-12-201926-12-201926-12-201926-12-201926-12-2019