Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Bilim ve Teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoş görü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk İlkeleri ve Devrimleri ışığında ; Laik demokratik Cumhuriyete ve kazanımlarına sahip çıkan; insana, doğaya, topluma saygılı, Ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, çağdaş ve bilimsel düşünceye sahip, üretken ve yaratıcı, özgüveni gelişmiş öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: 2011/2012 DÖNEMİNDE SBS BAŞARISI OLARAK İLÇE BAZINDA 1.´LİK ORTALAMASINA SAHİBİZ.500 TAM PUAN ALAN ÖĞRENCİMİZ KUTALMIŞ KAYNAR TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.

Saatler: 8.55-15.05
Isınma: KALORİFERLİ(DOĞAL GAZ)
Yabancı Dil: iNGİLİZCE
Servis Bilgisi: ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSLERİ MEVCUTTUR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://babaeskicumhuriyet.meb.k12.tr

Adres - Dindoğru Mah. Fatih Cad. No 103 Babaeski /KIRKLARELİ

Yerleşim Yeri - DİNDOĞRU MAH.FATİH CAD.NO:103 BABAESKİ/KIRKLARELİ

Adres - Dindoğru Mah. Fatih Cad. No 103 Babaeski /KIRKLARELİ

Ulaşım KENT MERKEZİNDE BÜTÜN ULAŞIM YOLLARINA YAKINIZ.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık BABAESKİ KENT MERKEZİNDE YER ALMAKTAYIZ.